Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,35 g | 
| Tuky | 42,90 g | 
| Vláknina | 27,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 8 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 343,10 g | 
Postup přípravy
Necháme znovu nakynout na plechu, pak pomašlujeme vejcem, popř. nařízneme a dáme upéct do vyhřáté trouby (prvních pár minut 200°C, pak můžeme snížit na 180°C a dopéct).
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Moje poznámka
					
				
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 36 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 37 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 42 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 8 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							celozrnné bagety s prefermentem, 
						
						
							housky z celozrnne pšenicne mouky, 
						
						
							celozrnná bageta recept, 
						
						
							celozrnné pečivo sprefermentem, 
						
						
							domácí housky že spádové mouky, 
						
						
							psenicno zitne bagety s anglickou slaninou recepty, 
						
						
							celozrnné pečivo s prefermentem, 
						
						
							recept na celozrnnou bagetu, 
						
						
							celozrnna bagetka se zaparou, 
						
						
							příprava těsta na bagetu celozrnnou, 
						
						
							kolac z psenicne mouky
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							sladěnka, 
						
						
							droždí, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							cukr, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka celozrnná pšeničná jemná, 
						
						
							mouka hladká
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)