Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 021 kJ / 1 200 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,88 g |
Tuky | 25,83 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 291 mg |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,33 g |
Sacharidy | 194,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krémeš z medových plátů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g55j
Moje poznámka
Krémeš z medových plátů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g55j
Nejnovější recepty
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno 15. 10. 2025 13:00:02
Domácí zelí s mrkví
Přidáno 15. 10. 2025 11:01:01
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Darwin před 59 minutami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Jan Nemec před 1 hodinou
Dušené zelí s uzeným a cizrnou
Mirrika před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Tunislav před 1 hodinou
Klasické české rohlíky
novakovajanna před 3 hodinami
Dušená mrkev
Fitulka před 3 hodinami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 4 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 4 hodinami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 4 hodinami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 4 hodinami
Tématické fráze:
kremes,
kremeše z medového těsta,
kremeš řezy,
recept na medove platy,
medové pláty,
kreméš z medového těsta,
medový zákusek,
řezy kremeše,
řezy kremeš,
kremeš recept,
kremeše,
kremež,
medove platy recept,
zákusek kremeš,
medové zákusky,
recepty kremes,
recept na kremeš,
kremeš na plech,
medové pláty recepty,
kremeš bez pečení
Suroviny:
pláty medové,
mléko,
zlatý klas,
cukr,
cukr vanilkový,
žloutek,
tuk hera,
šlehačka v prášku,
mléko,
čokoláda na vaření,
tuk
Komentáře (44)
Mám recept na medové pláty takýto : 30 dag hladkej múky, 10 dag cukru, 1,5 lyžice rumu, 1 vajce, l žĺtok, 1 lyžica medu, 1,5 lyžičky sódy bikarbóny, 5 dag strúhaného masla . Zmiesiť, vyvaľkať na 2 pláty a upiecť.
Výbušná, určite nemáš recept od mamky - také rezy asi ako Marlenka, ocot, sóda do cesta...už staré mamy to piekli - asi 4 pláty medzitým vanilkový krém - kaša a maslo...
Povedala by som, že záleží na tých plátoch. Tie, čo som kúpola po mede aj chutia aj voňajú. A držia tvar.
Stratená dôvera sa ťažko obnoví. Prečo podceňuješ ľudí? Alebo tamtie fotky na ostatných weboch sú fakt od Teba?
Teším sa na Tvoje ďalšie recepty.
Zrejme tiktak podá vysvetlenie.
Krája sa to dobre tiež som mala 1X z toho strach, ale keď to je celú noc v chladničke pekne sa to naleží a dá sa to pekne krájať nožom namáčaným vo vrelej vode.
Robila som ho 1 X na moju 30- tku a mal veľký úspech odvtedy ho musím robiť na každú príležitosť.