Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 826 kJ / 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 10,95 g |
Vláknina | 9,19 g |
Cholesterol | 34 mg |
Sodík | 612 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 17,34 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná s kapary a paprikovou pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EglY
Moje poznámka
Roštěná s kapary a paprikovou pastou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EglY
Nejnovější recepty
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 2 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 17 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 18 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 20 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová buchta s kokosem a čokoládou
brtna před 19 minutami
Koláč s fíky a rozmarýnem
veronika_straka před 32 minutami
Brokolice zapečená se sýrem
snegurka před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petsara před 6 hodinami
Cuketa v sýrovém těstíčku - pečená v troubě
Kajkajak před 6 hodinami
Fazolková omáčka, zjemněná smetanou
Zdenislavka před 10 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 14 hodinami
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 14 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 14 hodinami
Tématické fráze:
roštěná recept,
rostenky na kaparech,
hovězí roštěná s s kapary,
recepty s kapary,
hovězí na petrželce,
roštěnky s kapary,
papriková pasta,
hovězí roštěnky s s kapary,
roštěnky s kapari,
roštěná recepty,
rostenky na kaparech s hortici,
recept s kapary,
hovezi rostenky na kapary,
roštěná na kaparech,
recepty s paprikovou pastou,
roštěnky na je kapary,
sos omáčka v v kelimku,
hovezi rostena s je kapary,
roštěná na capari,
kapary - recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
pepř,
sůl,
olej,
cibule,
smetana zakysaná,
kapary,
rýže,
bylinky
Komentáře (10)
Moc tady tomu zatahování nerozumím