Suroviny pro 24
24
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 700 kJ / 1 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,71 g |
Tuky | 56,36 g |
Vláknina | 12,91 g |
Cholesterol | 44 mg |
Sodík | 5,03 g |
Sůl | 12,50 g |
Sacharidy | 222,64 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tyčky se škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wNyg
Moje poznámka
Tyčky se škvarky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wNyg
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 16 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno 4. 5. 2025 05:13
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno 4. 5. 2025 05:04
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno 4. 5. 2025 04:49
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno 4. 5. 2025 04:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkový kuřecí guláš
Robo9 před 16 minutami
Výborné lasagne
Nela20 před 22 minutami
Rizoto z vepřové konzervy
BubakJura před 34 minutami
Pečená vepřová plec s cibulovou omáčkou
essinKa před 38 minutami
Netradiční pečená krkovička
M_J_aeden před 48 minutami
Univerzální kynuté těsto sladké
hskarecka před 51 minutami
Chlupaté knedlíky ze syrových a vařených brambor - podrobně
Babidasa před 2 hodinami
Karbanátky z vařeného kuřecího masa
Markeeta před 2 hodinami
Jednoduché kuřecí maso se žampiony
Dagemar před 2 hodinami
Masové kuličky s fazolemi
Vali1 před 4 hodinami
Tématické fráze:
škvarkové tyčky,
nivové tyčky,
skvarkove tycky recept,
škvsrkové tyčky,
skvarkove kynute tycky,
recept na skvarkove tycky,
mleté škvarky recepty,
slané tyčky se škvarkma,
%skvarkové tyčky,
škvarkové slané tyčky,
co s mletými škvarky,
recept se škvarky,
škvarky v receptech,
mleté škvarky,
co se skvarkama,
recept z mletých škvarků,
recepty z mletych ze škvarků,
výborné křupavé tyčky škvarkové,
slané tyčky ze škvarek,
tyčka se škvarkama
Suroviny:
voda,
cukr,
sůl,
droždí,
kmín drcený,
česnek sušený,
škvarky,
mouka hladká
Komentáře (2)