Kynuté nivové tyčky

cathleen Kuchařka: cathleen

Slané pečivo 0 názorů

Suroviny

130 g vody
20 g měkkého sádla (oleje)
70 g nivy
270-280 g hladké mouky
1-2 velké špetky pepře
necelá rovná lžička soli
7 g čerstvého droždí
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ve vodě rozmícháme droždí, přidáme zbytek surovin (sýr nastrouhaný) a uhněteme těsto, které necháme asi 40 minut kynout.

  2. Těsto rozválíme na nevelký plát, rádýlkem nakrájíme tyčky, které můžeme při přenášení na plech zkroutit.

  3. Než se nahřeje trouba, tyčky na plechu vykynou a můžeme je dát upéct- dorůžova, dokřupava (200 °C/13-15 mniut).

Poznámka

Pekárnománie -> www.pekarnomanie.cz

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 116 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kynuté nivové tyčky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: nivové šátečky kynuté tyčky nivove trojhranky kynuté sýrové tyčky kynuté tyčky z pestem kynuté recepty 20g soli se rovná

Zapomněl/a jsem heslo