Kvašáky
Pusťte se s námi do přípravy pikantních kvašáků, získají si vás na první kousnutí. Kvašená zelenina prospívá trávení i imunitě. Okurky s koprem, křenem a vinnými listy dáme do sklenice, zalijeme nálevem a pak necháme vše týden až dva kvasit.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Moje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Nejnovější recepty
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 3 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 3 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové placičky s mákem a třešňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 4 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 5 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 7 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 8 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 8 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 9 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 9 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 10 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 11 hodinami
Tématické fráze:
nálev na kvašáky,
domácí kvašáky,
okurky kvašáky recept,
okurky kvasaky,
domácí kvašáky recept,
kvašáky do sklenic,
kvašáky nálev,
kvašaky okurky,
nejlepší recept na kvašáky,
recept na domací kvašaky,
recept na okurky kvašáky,
nálev na okurky kvašáky,
nálev kvašáky,
příprava kvašáků,
kvašáky bez vinného listu,
kvašené okurky recept,
recepty okurky kvasaky,
nakladani kvašáku,
kvašene okurky,
nejlepsi kvasaky
Suroviny:
okurka čerstvá,
kopr,
křen,
listy vinné,
voda,
sůl
Komentáře (42)
okurky jsou super!!!!!!!!!! bez různých pachutí
zkoušel jsem je ve všech upravách s koprem-pachut kopru cítíte pak 2 hodiny po požití kvašáku.(někdo to má třeba rád?)
žádný křen !!!-křenovky
ani žádné feferonky-pak ostré !
žádné vinné či jiné listy.
Dobrou chut.prostě klasika.