Kvašáky
Pusťte se s námi do přípravy pikantních kvašáků, získají si vás na první kousnutí. Kvašená zelenina prospívá trávení i imunitě. Okurky s koprem, křenem a vinnými listy dáme do sklenice, zalijeme nálevem a pak necháme vše týden až dva kvasit.
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Moje poznámka
Kvašáky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mwB0
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 5 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 5 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 5 hodinami
Špízy se sýrem v šunce a zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatové chutney
BlaV. před 3 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 4 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 7 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 8 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 8 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 8 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 9 hodinami
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 9 hodinami
Tématické fráze:
nálev na kvašáky,
domácí kvašáky,
okurky kvašáky recept,
okurky kvasaky,
domácí kvašáky recept,
kvašáky do sklenic,
kvašáky nálev,
kvašaky okurky,
nejlepší recept na kvašáky,
recept na domací kvašaky,
recept na okurky kvašáky,
nálev na okurky kvašáky,
nálev kvašáky,
příprava kvašáků,
kvašáky bez vinného listu,
kvašené okurky recept,
recepty okurky kvasaky,
nakladani kvašáku,
kvašene okurky,
nejlepsi kvasaky
Suroviny:
okurka čerstvá,
kopr,
křen,
listy vinné,
voda,
sůl
Komentáře (42)
okurky jsou super!!!!!!!!!! bez různých pachutí
zkoušel jsem je ve všech upravách s koprem-pachut kopru cítíte pak 2 hodiny po požití kvašáku.(někdo to má třeba rád?)
žádný křen !!!-křenovky
ani žádné feferonky-pak ostré !
žádné vinné či jiné listy.
Dobrou chut.prostě klasika.