Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 995 kJ / 3 345 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 78,16 g | 
| Tuky | 146,92 g | 
| Vláknina | 17,40 g | 
| Cholesterol | 901 mg | 
| Sodík | 215 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 418,80 g | 
Postup přípravy
Je třeba, aby bylo těsto před pečením stále ještě studené.
Hotové koláčky na talíři pocukrujeme.
Zveřejněno 22. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Koláčky pohodlné hospodyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzjR
Moje poznámka
					
				
Koláčky pohodlné hospodyně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzjR
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 5 minutami
	
			
	
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 12 minutami
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 51 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 51 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 56 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							koláč líné hospodyně, 
						
						
							tvarovani kolacu, 
						
						
							zmrzlé koláčky, 
						
						
							studené kynutí, 
						
						
							tzv. líné koláče, 
						
						
							tvarovani koláčku, 
						
						
							koláčky,které kynou v lednici, 
						
						
							buchta líné hospodyně, 
						
						
							tvarování svatebních koláčků, 
						
						
							plneni kolacku, 
						
						
							koláčky které kynou v troubě, 
						
						
							jak se tvaruji kolacky, 
						
						
							jak tvarovat koláčky, 
						
						
							tvarování svatebních koláčů, 
						
						
							babiččiny dvojctihodné koláčky,které kynou v lednici, 
						
						
							koláčky bez plnění, 
						
						
							štrůdl líné hospodině, 
						
						
							plnění kolaču, 
						
						
							tvarovani okraju koláče, 
						
						
							na tvarování koláče
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							mouka hrubá, 
						
						
							voda, 
						
						
							vejce, 
						
						
							máslo, 
						
						
							cukr moučkový, 
						
						
							droždí, 
						
						
							sůl, 
						
						
							marmeláda, 
						
						
							vejce
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
	
	
Komentáře (5)
No, já to vidím spíše na "Buchty líné kuchařky"
Mají čtveratý tvar právě proto, že jsem je před plněním marmelády dost roztlačila a ony se kynutím tiskly jedna k druhé. Příště budu důlek dělat max.pomoučeným držadlem vařečky.
Myslím si, že to jsou jedny z tzv. zmrzlých koláčů, jen místo ve studené vodě kynou v lednici....