Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,36 g |
Tuky | 36,66 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 883 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 40,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a pokledeme připravenou směsí: Na másle zpěníme 1 cibuli, vmícháme 100g nakrájených jater, 100g žampionů, orestujeme, přidáme 1vajíčko a necháme srazit.
Krok 2: Vložíme na připravené plátky masa a sepneme.
Krok 3: Obalíme v hl. mouce a v těstíčku z mouky, mléka a 1 vajíčka a smažíme ze všech stran na oleji na mírném stupni, aby se maso pěkně propeklo.
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejkalův řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/693R
Moje poznámka
Hejkalův řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/693R
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 9 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 9 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 10 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 8 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 8 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 8 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 9 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 9 hodinami
Jablkový perník
collins před 10 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 12 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 14 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 15 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
hejkalův plněný řízek,
hejkalovi recepty,
veprove recepty,
moderní řízky,
vepřové s játrami,
o hejkalovi,
uchylky na taliri,
recepty na ryby hejkal,
hejkalův smažený vepřový řízek,
hejkalův smažený řízek,
hejkaluv kureci rizek,
recepty veprove maso s jatrami,
speciál lidové recepty,
těstíčko na obaleni masa,
recept na těstíčko na obalení masa
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
játra vepřová,
žampióny,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
mléko,
mouka hladká
Komentáře (18)