Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 921 kJ / 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,36 g |
Tuky | 36,66 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 883 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 40,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a pokledeme připravenou směsí: Na másle zpěníme 1 cibuli, vmícháme 100g nakrájených jater, 100g žampionů, orestujeme, přidáme 1vajíčko a necháme srazit.
Krok 2: Vložíme na připravené plátky masa a sepneme.
Krok 3: Obalíme v hl. mouce a v těstíčku z mouky, mléka a 1 vajíčka a smažíme ze všech stran na oleji na mírném stupni, aby se maso pěkně propeklo.
Zveřejněno 8. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hejkalův řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/693R
Moje poznámka
Hejkalův řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/693R
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 55 minutami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 10 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 23 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso recepty,
hejkalův plněný řízek,
hejkalovi recepty,
veprove recepty,
moderní řízky,
vepřové s játrami,
o hejkalovi,
uchylky na taliri,
recepty na ryby hejkal,
hejkalův smažený vepřový řízek,
hejkalův smažený řízek,
hejkaluv kureci rizek,
recepty veprove maso s jatrami,
speciál lidové recepty,
těstíčko na obaleni masa,
recept na těstíčko na obalení masa
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
játra vepřová,
žampióny,
mouka hladká,
máslo,
vejce,
mléko,
mouka hladká
Komentáře (16)