Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Suroviny
Porce: 5-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 049 kJ / 1 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,81 g |
Tuky | 72,42 g |
Vláknina | 20,55 g |
Cholesterol | 740 mg |
Sodík | 970 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 34,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0njL
Moje poznámka
Bezlepkový guláš na žampionech a pórku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0njL
Nejnovější recepty
Smaženice
Přidáno před 9 hodinami
Květákový řízek
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí maso v zelenině s bulgurem
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno 18. 9. 2025 20:59:37
Pohanka s jablky
Přidáno 18. 9. 2025 17:00:02
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno 18. 9. 2025 15:12:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč sester Tatinových (Tarte Tatin)
xlindadivis před 4 hodinami
Jednoduchý piškotový korpus
HanaOrlova před 9 hodinami
Fazolková polévka na kyselo
Kajkajak před 9 hodinami
Palačinky
supportorlik před 10 hodinami
Banánová bábovka
nericek71 před 10 hodinami
Kuře se slaninou a paprikami
jindrastec před 11 hodinami
Rychlý hrnečkový koláč s ovocem z mrazáku
Michal.Kuchnik před 12 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Palenka před 13 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
sterzova1963@seznam.cz před 15 hodinami
Gulášová polévka
Jaroslav.gois@gmail.com před 16 hodinami
Tématické fráze:
guláš na pórku,
bezlepkový vepřový guláš,
bezlepkovej guláš recept,
gulas porek,
pórek guláš,
porek na žampionech,
vepřový guláš do sklinek,
lidl hovězí guláš,
seitan
Suroviny:
plec vepřová,
žampióny,
smetana,
pórek,
cibule,
sádlo,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
koření,
bujón,
paprika sušená sladká,
jizerka,
majoránka
Komentáře (2)
Papriku bych přidal před žampiony...
Když vařím "bezlepek", tak dám více cibule (sladkost posléze srazím troškou octa), poctivě ji "pozlatím", pak pořádně rozvařím a nemusím zahušťovat...
Když se potýkáte s hrudkami mouky, tak dejte studenou tekutinu do zavařovačky, přidejte mouku a sklenicí řácky zašejkrujte (je fajn sklínku napřed zadeklovat
No a pro sicher je pak dobré záklechtku do guláše nalít přes sítko