Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 546 kJ / 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,38 g |
| Tuky | 26,46 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 907 mg |
| Sodík | 348 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 2,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Moje poznámka
Zapečený pangasius
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q10G
Nejnovější recepty
Sachr cukroví
Přidáno před 32 minutami
Tatarák z červené řepy s estragonovou majonézou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Likér z Ledových kaštanů
Přidáno před 19 hodinami
Medové dortíčky
Přidáno před 20 hodinami
Měkké perníčky s čokoládovou polevou
Přidáno před 20 hodinami
Čokoládové truffle
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulačka s vínem
magdalenka před 28 minutami
Bramborový salát Zdeňka Pohlreicha
JanaValkounova před 35 minutami
Jablečný linecký koláč
Merylas před 36 minutami
Holeček - brambory se zelím - pro gmptop (Miloška) na přání
magdalenka před 47 minutami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Sima1996 před 50 minutami
Moravský kváskový chléb
magdalenka před 1 hodinou
Perníčky s dřevěným dekorem II
Moni1703 před 1 hodinou
Trubičky
Eva1mamina před 1 hodinou
Špenát se smetanou
magdalenka před 1 hodinou
Škvarky z trouby
magdalenka před 1 hodinou
Tématické fráze:
pangasius v troubě,
pangasius recepty,
pangasius recepty v troubě,
pangas recepty,
pangasius recept,
pangasius na másle,
zapecena ryba,
recepty pangasius,
pangasius pečený v troubě,
recept pangasius,
pangasius ryba,
recepty pangas,
pangas recept,
zapékaný pangasius,
zapečená ryba se sýrem,
pangas pečený v troubě,
pangas recepty v troubě,
pangasius,
zapečený pangasius se sýrem,
ryby recepty
Suroviny:
pangasius,
směs zeleninová mražená,
vejce,
sýr tvrdý,
sůl,
koření,
máslo,
prášek do pečiva,
strouhanka,
mléko,
Komentáře (29)
Pokud se to někomu nepovede, vše záleží na tom, v jakém stavu ten pangáč je. Pokud je glazování 20%, tedy obsahuje 20% vody, pak je dobré nejprve vysušit v papírové utěrce a pak teprve použít.
Čínská zelenina je v supermarketech běžně k dostání. Pokud je v akci, pak noname se dá pořídit 350g za cca 14Kč.
Bodík přidávám.