Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p0K
Moje poznámka
Jelení gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p0K
Nejnovější recepty
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 7 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Ledvinky na špeku
Přidáno 12. 7. 2025 18:23:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 2 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 2 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 2 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 3 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 4 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 6 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 7 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 8 hodinami
Meruňkový koláč
Majkas před 8 hodinami
Tématické fráze:
jelení maso jak dlouho varit,
jak dlouho varit jeleni maso,
jak dlouho vařit jelena,
příprava jeleního masa,
ingredience na 10 kg jeleního gulase,
jeleni gu,
jelení maso v v papiňáku,
recept z jeleního masa,
vaříme z jelena,
příprava guláše z jelena,
příprava z jeleního masa,
vaříme z jelenihomasa,
jelení maso v papiňáku,
jelení guláš jak dlouho vařit,
vareni z jeleního masa,
jak dobu vařit jelení maso,
jelení maso jak varit,
recept příprava jelena,
gulášek bez zahuštění,
jak dlouho varit jeleni gulas
Suroviny:
kýta jelení,
sádlo vepřové,
cibule,
česnek český,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
paprika sušená uzená,
podravka,
koření na zvěřinu,
víno červené,
jíška
Komentáře (5)