Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jelení gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p0K
Moje poznámka
Jelení gulášek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2p0K
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 23 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 55 minutami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 1 hodinou
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 2 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jelení maso jak dlouho varit,
jak dlouho varit jeleni maso,
jak dlouho vařit jelena,
příprava jeleního masa,
ingredience na 10 kg jeleního gulase,
jeleni gu,
jelení maso v v papiňáku,
recept z jeleního masa,
vaříme z jelena,
příprava guláše z jelena,
příprava z jeleního masa,
vaříme z jelenihomasa,
jelení maso v papiňáku,
jelení guláš jak dlouho vařit,
vareni z jeleního masa,
jak dobu vařit jelení maso,
jelení maso jak varit,
recept příprava jelena,
gulášek bez zahuštění,
jak dlouho varit jeleni gulas
Suroviny:
kýta jelení,
sádlo vepřové,
cibule,
česnek český,
sůl,
pepř,
kmín mletý,
paprika sušená uzená,
podravka,
koření na zvěřinu,
víno červené,
jíška
Komentáře (4)