Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 912 kJ / 1 174 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 199,00 g |
| Tuky | 42,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 500 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Huspenina masitá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqOo
Moje poznámka
Huspenina masitá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqOo
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 2 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 7 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 9 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 18 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborné lasagne
Ketynna před 49 minutami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 1 hodinou
Květáková polévka
tomstny před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Wanilor před 1 hodinou
Polévka s rýží a hráškem
Kajkajak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí a mrkve
szelko před 2 hodinami
Nejlepší langoše
LUCAH před 4 hodinami
Posvícenské ořechy
brtna před 4 hodinami
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 4 hodinami
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na výborný vepřový sulc,
drkotina,
drkotina recepty,
masova huspenina,
huspenina,
domácí drkotina,
domácí huspenina sterilování,
recept na huspeninu,
drkotina neboli na sulc,
slovenska huspenina,
jak dělat sulc,
veprova huspenina z mleteho masa,
příprava huspeniny,
recept na domácí sulc,
sulc recept,
recept na přípravu sulcu,
příprava sulcu,
sterilování huspeniny,
huspeninový dort,
recept na sulc se zeleninou a vejci
Suroviny:
koleno vepřové,
plecko,
nožička vepřová,
mrkev,
petržel,
cibule,
okurky sterilované,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
ocet
Komentáře (21)
K receptu nejsou žádné komentáře.