Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 912 kJ / 1 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,00 g |
Tuky | 42,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 500 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 11. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Huspenina masitá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqOo
Moje poznámka
Huspenina masitá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VqOo
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 20 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 22 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 7 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 8 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 9 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 10 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 11 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 11 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 12 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 12 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 13 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept na výborný vepřový sulc,
drkotina,
drkotina recepty,
masova huspenina,
huspenina,
domácí drkotina,
domácí huspenina sterilování,
recept na huspeninu,
drkotina neboli na sulc,
slovenska huspenina,
jak dělat sulc,
veprova huspenina z mleteho masa,
příprava huspeniny,
recept na domácí sulc,
sulc recept,
recept na přípravu sulcu,
příprava sulcu,
sterilování huspeniny,
huspeninový dort,
recept na sulc se zeleninou a vejci
Suroviny:
koleno vepřové,
plecko,
nožička vepřová,
mrkev,
petržel,
cibule,
okurky sterilované,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
ocet
Komentáře (21)