Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 692 kJ / 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 1,08 g |
Vláknina | 11,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 32,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra s kari jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qq77
Moje poznámka
Játra s kari jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qq77
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 21 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 23 minutami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 37 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 41 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 1 hodinou
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 2 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 4 hodinami
Tématické fráze:
jatra na kari s jablky,
jehneci jatra s tymianem,
játra jehněčí na kari top recepty,
játra na jablkach s kari,
drubezi jatra s kari jablky,
jatra kari a s jablky,
kuřecí játra na kari s jablky,
játra šup šup,
top játra na kari,
pečen játra recept,
recept játra jablka hrušky,
vepřová játra na kari s jablky
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
koření kari,
jablko,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
víno bílé
Komentáře (9)
Kúpila som si hrušky, tvrdé ako môj život, tak som vyskúšala urobiť plagiát vášho receptu. Skúste, uvidíte
Možno sa vám bude zdať, že pečeň robím príliš často, no nemám chuť tráviť zvyšok svojho života pri sporáku, preto milujem šup-šup recepty. Pekný deň