Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 546 kJ / 2 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,63 g |
Tuky | 14,11 g |
Vláknina | 27,08 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 397,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
Moje poznámka
Podmáslový chléb v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vZn0
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 22 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Karpatské lečo
Přidáno 3. 8. 2025 13:00:03
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno 3. 8. 2025 10:37:11
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno 3. 8. 2025 09:04:01
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno 3. 8. 2025 08:18:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková cuketová buchta
Dakota před 23 minutami
Kotlíkový party guláš
alan.h před 1 hodinou
Borůvkový kynutý koláč
Jara24 před 1 hodinou
Hovězí guláš se sušenými houbami
radekfiala před 1 hodinou
Salát z polníčku
esstelle před 1 hodinou
Andělsky nadýchaný perník
Mlateli před 2 hodinami
Houbová paštika jinak
KrisZaezemi před 3 hodinami
Honzovy plněné buchty od Uursik
ferda30 před 3 hodinami
Cibulové chutney (čatní)
Majkl2910 před 3 hodinami
Cuketový perník
michaela svancarova před 4 hodinami
Tématické fráze:
římský hrnec recepty,
chleba pečený v hrnci,
chleba v římském hrnci,
podmáslový chléb,
pečení chleba v římském hrnci,
chleb v rimskem hrnci,
pivní chleba v římském hrnci,
římský hrnec na chleba,
pečeme chleba,
římský hrnec,
pečení chleba v hrnci,
pecici hrnec na chleba,
podmáslový chléb recept,
recept na podmaslovy chleb,
recepty pro římský hrnec,
nejlepší recept na chleba,
hrnec na pečení chleba,
žitný chleba z římského hrnce,
podmáslový chleba pečený v římském hrnci,
římský hrnec pečení chleba diskuze
Suroviny:
voda,
podmáslí,
cukr,
droždí,
kmín drcený,
sůl,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká
Komentáře (21)
Tož nevím...
Doposavad jsem měl zato za to, že římský hrnec je terakota, ale na obrázku vidím glazovaný pekáč
Dekuji predem za odpoved!