Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 868 kJ / 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,56 g |
Tuky | 7,83 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 21,96 g |
Postup přípravy
Mezitím nakrájíme chléb na kostičky a opečeme ho na oleji na pánvi dozlatova. Krutonky vyndáme a osušíme na papírové utěrce. Krok 3: Hotovou polévku dochutíme pepřem, rozdělíme na talíře a do každého přidáme petrželku, krutonky a hoblinky parmezánu.
Zveřejněno 7. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cibulačka se žampiony, krutonky a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Azk9
Moje poznámka
Cibulačka se žampiony, krutonky a parmezánem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Azk9
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 3 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Tématické fráze:
cibulačka se žampiony,
cibulacka s zampionama,
cibulová polévka se žampiony,
recepty-cibulačka,
cibulačka s zampiony,
francouzská cibulačka s žampiony,
cibulačka ze žampionů,
polévka cibulačka
Suroviny:
cibule červená,
žampióny,
vývar hovězí,
chléb,
parmazán,
pepř,
sůl,
olej olivový,
petržel
Komentáře (9)