Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní bůček

Tato pochoutka se konzumuje nastudeno jako součást obložené mísy. Nebo může zůstat jen tak v lednici pro případ, když má člověk chuť na něco pikantního z masa. Její trvanlivost je poměrně dlouhá, přesněji řečeno, dokud se nesní.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

michaluo

Snadný

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 530 kJ /
3 712 kcal
Bílkoviny158,75 g
Tuky309,07 g
Vláknina31,25 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 5,76 g
Sůl13,90 g
Sacharidy68,55 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bůček vaříme 1 hodinu s kořením. Necháme pořádně vychladnout. Krok 2: Suroviny na kořenící směs k naložení promícháme a vetřeme důkladně do vařeného bůčku. Krok 3: Pevně zabalíme do alobalu nebo potravinové folie a necháme v chladu uležet 4-6 dní.

TIP: Bůček - výběr oblíbených receptů

Zveřejněno 15. 11. 2010

Poznámka autora michaluo

Šestý den je nejlepší, chce to vydržet.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní bůček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g2A3

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pikantní bůček

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g2A3

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)


podobné takže :yes:

Tohle dělávala moje teta. poté co umřela, myslel jsem že je recept stracen. Díky :yes:

Bůček byl moc dobrý:-ppřidala jsem foto:yes:+7

Těchto receptů tu je už několik;-) ale jinak je to výborné:yes:

Michaluo, podle ingrediencí, to bude jistě pikantní, ale vydržet 6 dní, to ode mne jako "masařky" nemůžeš chtít;-) Dávám i s tím čekáním 1.boda:yes:

Tématické fráze:
bůček, nakladaný pikantní bůček, vařený bůček, vařený bůček kořeněný za studena, pikantní vařený bůček, recepty bůček, pikantní bůček za studena, vařený a nakládaný bůček, pikantní nakládaný bůček, bůček recept, vařený bůček s česnekem, recept na buček, marinovany pikantni bucek, marinovany pikantni bucek, bucek recepty, recepty na bucek, bůček v alobalu, vaříme z bůčku, pikantni vepřovy buček, bucek vareny

Suroviny:
bůček, česnek, bobkový list, pepř, sůl, česnek, paprika sušená sladká, koření kari, koření grilovací, sůl, pepř mletý, chilli, olej, omáčka worcesterová, omáčka sojová

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu