Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 443 kJ / 345 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,68 g |
| Tuky | 2,12 g |
| Vláknina | 6,87 g |
| Cholesterol | 150 mg |
| Sodík | 360 mg |
| Sůl | 0,87 g |
| Sacharidy | 7,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2m6N
Moje poznámka
Sashimi z tuňáka s avokádem a rajčatovou-koriandrovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2m6N
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 13 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 13 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 14 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 16 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 17 hodinami
Křehké krajkové rohlíčky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karlovarský knedlík
HavranPB před 5 hodinami
Vepřové kousky ve smetanovo-hořčičné omáčce
BinaSa před 5 hodinami
Pečená rolka ze slaniny, sýra a mletého masa
PavlaJ před 7 hodinami
Smažený sýr bez smažení
Tonja před 8 hodinami
Pudinkový likér
Merylas před 8 hodinami
Mandlové rohlíčky (výborné)
shabby před 8 hodinami
Segedínský guláš
LucieDos před 9 hodinami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 9 hodinami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 10 hodinami
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 11 hodinami
Tématické fráze:
sašimi z tunáka,
tuňák syrový recepty,
postup přípravy sashimi,
syrový tuňák carpacio,
pomazanka z tuna steak,
avokádo salsa,
karolína a cecilka,
miguel top recepty,
quacamole s tuňákem,
syrový tuňák recept,
tuňákové sashimi,
saschimi s tuňáka,
sashami z tunaka,
quacamole salát s tuňákem,
sushimi z tuňáka,
sasimi recept,
tunak mexicana recept,
syrový tuňák
Suroviny:
tuňák,
avokádo,
koriandr,
cibule červená,
rajče cherry,
olej olivový,
Komentáře (30)
P.s. Jinak já osobně se konzumace syrových ryb bojím jak čert kříže. Onehdá jsem viděla jakýsi dokument, kde bylo řečeno, kolik parazitů v sobě mají. Ikdyž větší gastro bubák jsou momentálně mikroplasty.
Jestli ti mohu poradit, tak já bych název změnil na: Atún con aguacate y salsa a la Karolina, věř že to zní lépe.
Ještě jedna připomínka, nakrájené avokádo na plátky zůstává stále avokádem. Guacamole je omáčka (dip) z avokáda
Karolina09:
"...název, jak uveden, kterému sama nerozumím, ..."
Recept patrně upadne v zapomnění, resp. nikdo si na název nevzpomene, ale pro tuto chvíli splnil ten blbý název svůj účel a tolik kliknutí má asi málokterý nový rcp, že
No, "Kdo z vás to má, přátelé"
***
Tatarák je ptákovina, která by napadla málokterého tydýta
Pokud chcete název španělsky, bylo by asi přesnější Atún Sashimi con aguacate y salsa Karolina, jestli anglicky, nabízím s nadhledem
Není to vůbec nic proti receptu, určitě je to pro toho, kdo jí syrové ryby super - já osobně z yellowfin tuna dávám přednost stejku
K receptu nejsou žádné komentáře.