Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 991 kJ / 1 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,80 g |
Tuky | 108,24 g |
Vláknina | 85,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12,14 g |
Sůl | 30,00 g |
Sacharidy | 178,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnce nalijeme olej a vsypeme nakrájenou cibuli. Počkáme, dokud cibule nezesklovatí - mezitím očistíme a nakrájíme papriky.
Krok 2: Papriky přidáme k cibuli. Když začnou měknout (pouští vodu), přidáme rajský protlak a necháme vše zredukovat asi na polovinu. Mícháme, aby se protlak nepálil!
Krok 3: Přidáme maso nakrájené na kostky a necháme zatáhnout.
Krok 4: Vmícháme koření, na kolečka nakrájené feferonky, prolisujeme 4 stroužky česneku a nakonec osolíme. Promícháme, přidáme vodu tak, aby bylo vše potopené a vaříme, dokud není maso měkké (asi 3/4 hodiny). Průběžně doléváme vodu, občas promícháme.
Krok 5: Když je maso měkké, omáčku zahustíme jíškou z mouky a másla, přidáme poslední prolisovaný stroužek česneku a fazole (já je dala i s nálevem). Provaříme a podáváme.
Zveřejněno 26. 8. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8L1l
Moje poznámka
Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8L1l
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 14 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 16 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 18 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 20 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z Hery
vaja1 před 1 hodinou
Sirup z lipového květu
lidkabr@email.cz před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 9 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 10 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 10 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 11 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 11 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 12 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřové maso s červenými fazolemi,
vepřový fazolový guláš,
fazolový guláš,
vepřový guláš,
guláš s červenými fazolkami,
fazolový vepřový guláš,
vepřový guláš s červenou fazolí,
vepřovy gulaš s fazoli,
plec s červenými fazolemi,
vepřový guláš s červenou cibule,
vepřový guláš s fazolky,
recepty fazolovy guláš,
recepty s cervenymi fazolemi,
vepřové s červenými fazolemi,
domácí vepřový guláš s fazolemi,
kovbojský guláš s fazolemi, chléb,
gulas cervenymi s fazolkami,
vepřový fazolový guláš recept,
gulas s cervenyni fazolemi,
guláš s fazolkami cervenymi
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
paprika,
feferonka,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
sůl,
kmín mletý,
pepř mletý,
olej,
mouka hladká,
fazole červené ve slaném nálevu,
česnek
Komentáře (5)
pokud je maso tučnější, určitě stačí mouka s vodou, ona ta cibule s paprikou už tu omáčku vlastně dost zahustí, ale tím, že se použijí fazole i s nálevem, se to zase naředí, takže je lepší to malinko zahustit, kdo nechce, ani nemusí