 
		
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 210 kJ / 2 679 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 125,98 g | 
| Tuky | 208,62 g | 
| Vláknina | 2,94 g | 
| Cholesterol | 1,36 g | 
| Sodík | 3,26 g | 
| Sůl | 6,44 g | 
| Sacharidy | 74,10 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Maso  nakrájíme na kostky cca 5 cm, vejce uvaříme na tvrdo, šalotku, česnek a feferonku nakrájíme na drobno.
	Krok 2: Do misky dáme maso, lehce osolíme a opepříme, přidáme šalotku, česnek, rybí omáčku a vše promícháme, aby se každý kousek obalil. Dáme do lednice tak na půl hodiny uležet. Když je čas, tak i déle, já nechala přes noc.
	Krok 3: Na pánvi na trošce oleje necháme zkaramelizovat cukr. Až je krásně zlatý, přidáme uležené maso a chvíli restujeme. Pak přidáme vodu z kokosu, přendáme do pomalého hrnce a pomalíme na high 4 hodiny.
	Krok 4: Asi hodinu před koncem přidáme oloupaná vejce.
	Krok 5: Když je maso měkké, je hotovo. Můžeme ještě dochutit trochou rybí omáčky a pepřem.
	Krok 6: Hotový pokrm přizdobíme něčím zeleným a servírujeme s rýží nebo se dá konzumovat i jen s chlebem.
Zveřejněno 2. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB6E
Moje poznámka
					 
				
Vietnamský karamelizovaný bůček (Thịt kho tàu )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OB6E
Nejnovější recepty
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 18 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 16 minutami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 19 minutami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 1 hodinou
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 2 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 3 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 4 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 5 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 5 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 5 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 5 hodinami
						Tématické fráze:
						
							karamelizovaný bůček, 
						
						
							vietnamský bůček, 
						
						
							recept na vietnamsky bůček, 
						
						
							kho tau, 
						
						
							thit kho tau, 
						
						
							karamelizovany pečený bůček, 
						
						
							alza.cz/co-je-pomaly-hrnec, 
						
						
							vietnamské bůček, 
						
						
							karamelizovany kokos, 
						
						
							vietnamské recepty, 
						
						
							vietnamsky bůček s rýží, 
						
						
							karamelzovany bucek, 
						
						
							bůček recepty, 
						
						
							vietnamsky děkuji, 
						
						
							vietnamsky pečený bucek, 
						
						
							karamelizovaný bůček recept, 
						
						
							vetnamsky bůček, 
						
						
							vetnamsky karamelizovany bůček, 
						
						
							vietnamské recepty top recepty, 
						
						
							vietnamsky  sladky buček
						
					
						Suroviny:
						
							bůček bez kosti, 
						
						
							vejce, 
						
						
							cibule šalotka, 
						
						
							česnek, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							omáčka rybí, 
						
						
							kokos, 
						
						
							olej, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							feferonka
						
					
 
	 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
	 
 
Komentáře (21)
doporučuji doplnit o kvašenou zeleninu (pickels nebo vietnamské kim-či) a mungo klíčky, naprosto to k tomu ladí a fakt pecka!
Hezký receptík a krásné fotky.
Děkuji.
Děkuji za vysvětlení a opravdu jsem netušil, že takové zařízení existuje. Doma vaříme stále klasicky na plynu, takže mám evidentně mezery ve vzdělání. Také děkuji za odkaz na Alzu a podívám se na něj. Vůbec si nevybavuji, že bych jej někdy v běžném obchodě viděl.
A když si představím tu vůni a chuť....ale dotaz - PH nemajíc, trouba na cca 90 stupňů, prostě klasické pomalé pečení....výsledek by mohl být stejný si myslím.....?