Suroviny
Porce: 2.5 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 441 kJ / 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 0,57 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 18,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková polévka s květákovým listím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXRP
Moje poznámka
Květáková polévka s květákovým listím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yXRP
Nejnovější recepty
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 34 minutami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 1 hodinou
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 4 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 17 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 23 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno 20. 10. 2025 13:24:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buřtguláš samotáře Rermora
Dogys před 40 minutami
Kuřecí čína
Cikitaka před 44 minutami
Švestková buchta
ctomala před 1 hodinou
Švestková povidla
ctomala před 1 hodinou
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 3 hodinami
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 3 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 4 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 4 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 4 hodinami
Tématické fráze:
květáková polévka,
recepr na květákovou polívku,
polévka z chrástu kvėtáku,
květák.listy,
květáková polévka s rajčaty,
květáková polévka labužník,
polivka z kvetakovych listu,
polevka z kvetakoveho listi,
jak zahustovat kvetakovou polevku,
recepr na kvetakovou polevku,
maminčina květaková polévka,
recepty elektrická pánev,
recepty květáková polévka,
polévka květáková se zelím,
květáková polévka kmín,
polevka z kvetakovych listů,
květáková polévka s liszy,
proč jenkvětáková polévka hořklá,
recepty z kvetakovych listu,
listí z kvetáku-omácka
Suroviny:
květák,
mrkev,
celer,
pórek,
masox,
bujón zeleninový,
kmín celý,
pepř,
majoránka,
sůl,
cibule,
olej,
mouka hladká
Komentáře (6)
No, pominu-li pravděpodobnou zdravíneprospěšnost použitého chrástu, tak listí nemixuji.... Proč taky, že