Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 224 kJ / 2 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,24 g |
Tuky | 26,02 g |
Vláknina | 41,35 g |
Cholesterol | 8 mg |
Sodík | 8,06 g |
Sůl | 20,05 g |
Sacharidy | 563,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Konzumní kmínový chléb s jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1DjR
Moje poznámka
Konzumní kmínový chléb s jogurtem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1DjR
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 14 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 15 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 1 hodinou
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 2 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 3 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 13 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 13 hodinami
Tématické fráze:
recept kminovy chlebas jogurtem,
chleba z jogurtu,
kminovy chleb s psyliem,
recept na konzumní chleb,
recept na chleba,
jogurtové slané pečivo,
vady kváskového chleba,
chléb konzumní recept,
konzumní chléb recept,
mouka bl 55,
chléb z jogurtu,
kváskový chléb s jogurtem,
recept na kvaskovy chléb pečený v peci,
vady chleba,
chléb konzumní,
kmínový chleba recept,
irský chléb s s jogurtem s polohrubé mouky,
chléb kmínový recept,
konzumni chleba recept,
domácí chleba s jogurtem trouba
Suroviny:
kvas žitný,
voda,
mouka žitná chlebová,
voda,
jogurt bílý,
sůl,
kmín drcený,
olej,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná
Komentáře (19)
http://www.kvaskovepeceni.cz/vady-chleba/?fbclid=I...
Děkuji
Mně se odtrhla kůrka jen jednou, a vlastně si dodnes nejsem jistá tím, čím to bylo. - Jak píšu, může to být sladbím kváskem, horším prokvašením těsta a také i tehdy, zapracujete-li při tvarování do bochníku větší množství mouky. Vrstvy těsta k sobě dobře nepřilnou a kůrka se odtrhne.
Když se zakusuju do tohoto, cítím tu nádherně nahořklou chuť kůrky a dávno pozapomenutou vůni kváskového chlebíka na jazyku....
Čtu jen -pravidelně krmený žitný kvásek- a to je něco jiného
http://www.toprecepty.cz/recept/6809-zitny-kvasek/
P.s.kez bych umela kvásek v BL podobě