Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maminčin znojemský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngBl
Moje poznámka
Maminčin znojemský guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ngBl
Nejnovější recepty
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 2 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 14 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí piškoty
Marjet před 8 minutami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 1 hodinou
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 2 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 3 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 3 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 3 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 4 hodinami
Nivové hvězdičky
80Katerina.M před 4 hodinami
Tématické fráze:
maminčiny recepty,
krkovička maminčiny recepty,
maminčiny recepty cz,
znojemský guláš,
znojemský guláš z vepřového masa,
recepty maminčiny buřtguláš,
maminčiny recepty fazolový guláš,
recepty maminčiny,
maminčiny recepty cz segedínský guláš,
maminčiny,
www recepty maminčiny kuchyně omačky,
recepty maminčiny kuchyně omačky,
maminčiny recepty.cz,
maminičiny recepty,
gulaše s těstoviny,
znojemsky gulaš recept,
www recepty maminčiny kuchyně,
guláš k těstovinám,
gulas pro zacatecniky,
maninčiny recepty
Suroviny:
olej,
cibule,
maso hovězí,
mouka hladká,
okurky sterilované,
slanina anglická
Komentáře (13)
No, já nevím..., ale pokud je pravidlo, že GULÁŠ je červený, pak tento rcp je výjimka potvrzující pravidlo, že
Posílám ti obrázky a bod.