Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 730 kJ / 3 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,10 g |
Tuky | 91,80 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,53 g |
Sacharidy | 379,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí pizza s prosciuttem a rukolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0mV
Moje poznámka
Domácí pizza s prosciuttem a rukolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0mV
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 14 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 16 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 22 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 10 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 12 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 12 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 12 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 13 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 13 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 14 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 15 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 15 hodinami
Tématické fráze:
domácí pizza,
rukola recepty,
domácí pizza recept,
pizza domácí recept,
domácí pizza s mozzarelou,
závin s s rukolou,
závin s rukolou,
rukola recept,
recept na domácí pizzu,
pizza recept,
pizza s proscutem
Suroviny:
mouka hladká,
olej olivový extra virgin,
droždí čerstvé,
voda,
sůl himalájská,
pyré rajčatové,
koření oregáno,
sůl,
sýr mozzarella,
žampióny,
prosciutto,
rukola,
bazalka čerstvá,
parmazán
Komentáře (9)
Rukolu i prosciutto dávám až na upečenou pizzu a popráším parmezánem.
No, to vás napadlo samotného, či snad vám to někdo poradil?