Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 775 kJ / 902 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,20 g |
Tuky | 10,54 g |
Vláknina | 7,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9,46 g |
Sůl | 22,40 g |
Sacharidy | 187,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpáleném oleji krátce orestujeme pokrájenou cibuli a česnek.
Krok 2: Přidáme kuřecí maso a ze všech stran orestujeme.
Krok 3: Přidáme sojovou omáčku, ocet, cukr, pepř a bobkový list. Podlijeme vodou a vaříme pod pokličkou na mírném plameni 15 minut. Na závěr vyndáme bobkový list. Podáváme s rýží.
Zveřejněno 7. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Filipínské kuře adobo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rMp
Moje poznámka
Filipínské kuře adobo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3rMp
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 13 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 15 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 15 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 16 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 17 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 17 hodinami
Tématické fráze:
adobo,
filipinske kure,
filipínské recepty,
filipinské národni jídlo,
filipínská kuchyně recepty,
kure adobo,
filipínská kuchyně,
filipínske jídlo,
kuřecí adobo,
filipínské kuře recept,
adobo recept,
adobo omáčka,
filipinské kuřecí adobo,
filipinsky recept,
recept filipínské kuře,
recept na adobo,
filipinské kuřecí stehna,
filipínský pokrm,
národní jídlo filipín,
národní jídla na filipínách
Suroviny:
česnek,
cibule,
olej,
stehno kuřecí,
omáčka sojová,
ocet vinný bílý,
cukr,
pepř mletý,
bobkový list,
voda
Komentáře (8)