Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 990 kJ / 3 822 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 150,31 g |
| Tuky | 295,56 g |
| Vláknina | 12,82 g |
| Cholesterol | 3,24 g |
| Sodík | 4,54 g |
| Sůl | 11,26 g |
| Sacharidy | 64,30 g |
Postup přípravy
Nakonec přidáme kapii a ještě chvíli povaříme. Krok 5: Servírujeme posypané mandlemi, kroužky natě jarní cibulky.
Zveřejněno 21. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra na slanině a portském víně s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jrOW
Moje poznámka
Krůtí játra na slanině a portském víně s mandlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jrOW
Nejnovější recepty
Sýrová roláda
Přidáno před 49 minutami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 2 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 5 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 6 hodinami
Domácí vlašský salát na chlebíčky
Přidáno před 7 hodinami
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karamelový likér - latté
Merylas před 2 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 3 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 3 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 4 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Kokosové strojkové cukroví
adela. před 4 hodinami
Sachr cukroví
adela. před 4 hodinami
Hrnková buchta
Helenecka 21 před 6 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
tomas.rejzek před 6 hodinami
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 7 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra na víně,
krůtí játra recepty,
krůtí játra recept,
krutí játra,
játra na portském víně,
krutí játra. recepty,
recept na krůtí játra,
krutí na víně,
recepty z krůtích jater,
husi játra na portskem s mandlemi,
játra s s mandlemi,
portské víno,recepty
Suroviny:
játra krůtí,
slanina uzená,
cibule šalotka,
česnek,
víno portské,
vývar drůbeží,
kapie,
mandle,
máslo,
olej,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
cibulka jarní
Komentáře (10)