Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 113 kJ / 4 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,44 g |
Tuky | 299,03 g |
Vláknina | 35,00 g |
Cholesterol | 581 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,33 g |
Sacharidy | 406,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhací makovo-ořechová buchta, pod vodou kynutá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/61KL
Moje poznámka
Trhací makovo-ořechová buchta, pod vodou kynutá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/61KL
Nejnovější recepty
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 57 minutami
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 5 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 2 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 2 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 2 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 4 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 6 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 6 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 7 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
jamajka před 7 hodinami
Salát z bílé ředkve
Ucilu před 8 hodinami
Tématické fráze:
makovoořechová bábovka,
trhací buchta,
ořechová buchta,
kynuta trhaci tvarohová bábovka,
trhací buchta+videorecept,
trhací ořechová bábovka,
recept na kynutou buchtu s ořechy,
ořechová buchta s kváskem,
kynutá buchta se skořicí,
recept na makovo buchtu
Suroviny:
mouka polohrubá,
mouka hladká,
máslo,
droždí,
mléko,
cukr krystal,
sůl,
ořechy vlašské,
mléko,
med,
šťáva citronová,
máslo,
piškoty,
mák mletý,
mléko,
cukr,
máslo,
rum,
koření do perníku
Komentáře (6)