Postup přípravy
Krok 1: Květák rozebrat a povařit do poloměkka ve slané vodě s kmínem.
Krok 2: Květák promačkat vidličkou nebo mačkadlem na kaši, přidat žloutky, strouhaný česnek, sýry, petrželku a asi dvě lžíce strouhanky (dle množství), pořádně promíchat. a nakonec vmíchat sníh z bílků.
Krok 3: Lžící nabírat hmotu, položit na strouhanku, namačkat placičku, zasypat strouhankou, opatrně vyjmout, vložit na pánev a smažit.
Krok 4: Může se přidat do těstíčka drobně nakrájená šunka.
Zveřejněno 18. 6. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karbanátky z květáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QzQM
Aj, něco se připálilo a teď to nefunguje… (chyba 500)
Omlouváme se. Při zpracování požadavku nastala chyba a tato stránka nemůže být zobrazena.
Prosíme opakujte požadavek nebo zkuste stránku zobrazit to později.