Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené karbanátky z květáku

Květáková sezona je prakticky celoroční. Jeho užití v kuchyni je pestré a zpravidla jednoduché na přípravu. Takové jsou i tyto květákové karbanátky pečené v troubě. S bramborovou kaší a salátkem budou skvělým obědem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 35 min

50 min (15 min příprava + 35 min tepelná úprava)

14. 6. 2023 08:19

Suroviny pro 11 kusů

11 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 351 kJ / 562 kcal
Bílkoviny16,25 g
Tuky40,24 g
Vláknina1,87 g
Cholesterol 292 mg
Sodík 152 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy32,77 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

15. 6. 2023 16:06

Anna Kocikova: :-) moc děkuji a přeji krásný zbytek dne :-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

15. 6. 2023 15:56

Moc hezky připraveno i vyfoceno:yes::-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 6. 2023 16:01

RubyRom: :-) děkuji :-K krásný den

RubyRom RubyRom

14. 6. 2023 15:36

Výborné :-K:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, sůl, mléko, rohlík celozrnný, vejce, mouka hladká, škrob, květ muškátový, sůl, pepř mletý, paprika sušená uzená, bylinky, sádlo, strouhanka

TopRecepty.cz

Pečené karbanátky z květáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/821pm