Suroviny
Porce: 2+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 123 kJ / 507 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,31 g |
Tuky | 33,78 g |
Vláknina | 7,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 171 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Zalijeme vínem s kořením a necháme minimálně 1,5 hodiny marinovat. Krok 2: Pak k masu přidáme ostatní nakrájené přísady, dobře promícháme a dáme do zapékací mísy (pekáče), zalijeme olejem. Krok 3: Dáme do středně vyhřáté trouby ze začátku přikryté alobalem. V průběhu pečení alobal sundáme a necháme péci do
změknutí masa. Podávala jsem s rýží.
Zveřejněno 20. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Portugalské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Kg5
Moje poznámka
Portugalské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Kg5
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 23 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 43 minutami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 44 minutami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 1 hodinou
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 2 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 2 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 4 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 4 hodinami
Švestkové knedlíky (z tvaroho-brambor.těsta)
Palenka před 5 hodinami
Tématické fráze:
portugalské kuřecí maso,
portugalské recepty,
portugalské kuřecí mas
Suroviny:
stehno kuřecí,
pepř celý,
koření hřebíček,
koření oregáno,
skořice mletá,
cibule,
rajče,
mrkev,
olivy,
olej slunečnicový,
víno červené,
sůl,
bujón slepičí
Komentáře (3)