Suroviny
Porce: 2+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 123 kJ / 507 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,31 g |
| Tuky | 33,78 g |
| Vláknina | 7,59 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 171 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Zalijeme vínem s kořením a necháme minimálně 1,5 hodiny marinovat. Krok 2: Pak k masu přidáme ostatní nakrájené přísady, dobře promícháme a dáme do zapékací mísy (pekáče), zalijeme olejem. Krok 3: Dáme do středně vyhřáté trouby ze začátku přikryté alobalem. V průběhu pečení alobal sundáme a necháme péci do
změknutí masa. Podávala jsem s rýží.
Zveřejněno 20. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Portugalské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Kg5
Moje poznámka
Portugalské maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Kg5
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 21 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 23 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno 23. 12. 2025 16:44:49
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno 23. 12. 2025 14:03:02
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno 23. 12. 2025 13:14:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dvojctihodná zelňačka
Leni1970 před 2 hodinami
Jednoduché máslové sušenky
Malibu002 před 2 hodinami
Hrnkový drobenkový koláč s povidly
Malibu002 před 2 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
Malibu002 před 2 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
Joushef před 4 hodinami
Jednoduché Raffaelo kuličky
Danstejn před 5 hodinami
Pečené nudličky z kapra
TondaJ před 5 hodinami
Bílá vánoční zelňačka
LenkaF. před 6 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Alamatej před 6 hodinami
Tématické fráze:
portugalské kuřecí maso,
portugalské recepty,
portugalské kuřecí mas
Suroviny:
stehno kuřecí,
pepř celý,
koření hřebíček,
koření oregáno,
skořice mletá,
cibule,
rajče,
mrkev,
olivy,
olej slunečnicový,
víno červené,
sůl,
bujón slepičí
Komentáře (3)