Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,89 g |
| Tuky | 2,28 g |
| Vláknina | 67,28 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16,09 g |
| Sůl | 40,00 g |
| Sacharidy | 41,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g3OZ
Moje poznámka
Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g3OZ
Nejnovější recepty
Kakaové pusinky
Přidáno před 1 hodinou
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 3 hodinami
Domácí arašídový nugát
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční vaječný likér
Přidáno před 12 hodinami
Datlové měsíční koláčky (Mooncake)
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné banánové sušenky
Panova před 46 minutami
Bezlepkové linecké
Hankali před 47 minutami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
monyss před 1 hodinou
Nejlepší vyprošťovací česnečka
BronislavaP před 1 hodinou
Vánočka III
IvaBrabi před 2 hodinami
Tradiční kynutá vánočka
lenkadra před 2 hodinami
Vánočka II
JajkaP před 4 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
chatrca před 5 hodinami
Rychlá rajská omáčka
MichalP před 12 hodinami
Vajíčka z trouby
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
kvašené houby,
kvašené houby do sklenic,
nálev na kvašené houby
Suroviny:
houby,
voda,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
cibule,
česnek,
sůl
Komentáře (7)
https://www.toprecepty.cz/recept/60992-houbove-dom...
Nabízel mi spoustu teceptů, ale to pro mně bylo nepřijatelné, mám svých tolik, že je nejsem schopná zveřejnit, ač to sem cpu horem dolem
Len bod č. 3 - neviem o tom, že by jodidovaná soľ nebola vhodná na kvasenie. Celý život dávam kvasiť kapustu - vždy v novembri 40-50 kg do kameninového súdka. Používam soľ jodidovanú a nikdy žiaden problém.