Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 808 kJ / 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,89 g |
Tuky | 2,28 g |
Vláknina | 67,28 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 16,09 g |
Sůl | 40,00 g |
Sacharidy | 41,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g3OZ
Moje poznámka
Kvašené houby - východoslovenský recept od Juraje Horáka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g3OZ
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 2 hodinami
Dědova kulajda
Přidáno před 7 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 8 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 17 hodinami
Tuňákové placičky s nivou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté Honzovy buchty s povidly
barborapolas před 2 minutami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Kačenka před 2 minutami
Linecký koláč s marmeládou
Zbynek Hladik před 11 minutami
Žampiony " Wellington"
KatkaCechova před 51 minutami
Klobásky v zelí
misula29 před 54 minutami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
Sahula před 1 hodinou
Havajský salát s japonským původem Poke bowl
Lucie1001 před 1 hodinou
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Cinderka před 1 hodinou
Slaný koláč s jablky, nivou a ořechy
veronika_straka před 2 hodinami
Polévka z bedel
Brand65 před 2 hodinami
Tématické fráze:
kvašené houby,
kvašené houby do sklenic,
nálev na kvašené houby
Suroviny:
houby,
voda,
sůl,
bobkový list,
koření nové koření,
cibule,
česnek,
voda
Komentáře (7)
https://www.toprecepty.cz/recept/60992-houbove-dom...
Nabízel mi spoustu teceptů, ale to pro mně bylo nepřijatelné, mám svých tolik, že je nejsem schopná zveřejnit, ač to sem cpu horem dolem
Len bod č. 3 - neviem o tom, že by jodidovaná soľ nebola vhodná na kvasenie. Celý život dávam kvasiť kapustu - vždy v novembri 40-50 kg do kameninového súdka. Používam soľ jodidovanú a nikdy žiaden problém.