Podzimní moučník s vůní perníku
Hrušky se v naší kuchyni těší velké oblibě, zejména pak ve sladké kuchyni. Jednoduché a chutné moučníky oceníme na všední den, ale i v případě, že se blíží nečekaná návštěva. Pohostěte je třeba tímto podzimním moučníkem s vůní perníku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 191 kJ / 5 065 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,82 g |
| Tuky | 202,14 g |
| Vláknina | 62,50 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 1,06 g |
| Sůl | 3,01 g |
| Sacharidy | 665,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní moučník s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GlJr
Moje poznámka
Podzimní moučník s vůní perníku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GlJr
Nejnovější recepty
Medové dortíčky
Přidáno před 3 hodinami
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 5 hodinami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 11 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 23 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
Gygy2 před 1 hodinou
Mleté maso na způsob kebabu
l.sejkora před 1 hodinou
Makové koláčky s povidly - cukroví
Evellinka před 2 hodinami
Výborné šlehačkové cukroví
Moni1703 před 2 hodinami
Sekaná "svíčková"
iveta.kroul před 3 hodinami
Vepřová játra v pikantní šťávě z papiňáku
Sahula před 4 hodinami
Bílá krémová česnečka
Sahula před 4 hodinami
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 5 hodinami
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 6 hodinami
Tématické fráze:
moučník perníkový,
perník do studené trouby,
perníkový moučník,
fikovo-datlový moucnik,
moucnik na stredu
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
cukr vanilkový,
sůl,
mouka hladká,
mouka špaldová celozrnná,
ořechy vlašské,
olej,
rum,
prášek do pečiva,
skořice,
perník,
jablko,
hruška,
máslo
Komentáře (5)