Bavorský závitek
Bavorský závitek je výjimečná specialita, která v sobě spojuje šťavnaté maso, voňavou náplň a bohatou omáčku. Tento tradiční recept inspirovaný bavorskou kuchyní vás okouzlí svou plností chutí a kombinací ingrediencí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 602 kJ / 1 578 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,41 g |
Tuky | 130,17 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 678 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 61,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bavorský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Jq
Moje poznámka
Bavorský závitek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q0Jq
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Pórkový krém
Přidáno před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 9 hodinami
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 10 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 11 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
JakubM před 11 minutami
Otoč, oblíž, omliekuj -OREO
Pavlinakacerova před 43 minutami
Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Kupczyk před 44 minutami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Estermik před 52 minutami
Granko - tvarohové řezy
veru.h. před 2 hodinami
Květáková polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno - makový dezert
Moanka před 4 hodinami
Penne s kuřecím masem, brokolicí a mascarpone
Moanka před 4 hodinami
Sýrové pletýnky s párkem
Fitulka před 5 hodinami
Tématické fráze:
bavorský vepřový závitek,
hovězí závitek,
bavorske zavitky,
závitky,
hovězí závitky,
závitek,
recepty hovězí,
bavorský plátek,
závitky z hovězího masa,
bavorský závitok,
hovězí závitky s rýží,
hovězí závitky recept,
bavorkský zavitek,
závitek z hovězího masa,
bavorský hovězí plátek,
bavorské recepty,
zavitek recept,
bavorské roštěnky,
hovězí závitek s křenem,
recepty hovězí závitky
Suroviny:
roštěná hovězí,
salám šunkový,
vejce,
cibule,
brambory,
okurky sterilované,
sádlo,
mouka hladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (22)
Do šťávy dávám místo mouky víc cibule, jen ji potom mixuju nebo propasíruju, aby muž neremcal. Brambory tam sní, ani to nepozná, když je trochu rozšmelcuju.
Na řezu krásné a ta dřevorubecká porce, to je paráda.