Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 802 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,23 g |
Tuky | 61,87 g |
Vláknina | 6,75 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 976 mg |
Sůl | 2,40 g |
Sacharidy | 20,81 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové srdce po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOv2
Moje poznámka
Vepřové srdce po znojemsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOv2
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 5 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 5 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 28 minutami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 47 minutami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 2 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 3 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 4 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 4 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 5 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 6 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 6 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové po znojemsku,
vepřové maso po znojemsku,
vepřové srdce recepty,
top recepty srdce vepřové,
vepřové kostky po na znojemsku,
vepřový guláš po znojemsko,
vepřové po znojemsku video
Suroviny:
srdce vepřové,
špek uzený,
cibule,
máslo,
olej,
mouka hladká,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
paprika sušená sladká,
pepř mletý,
kmín drcený,
okurky sterilované,
šťáva citronová
Komentáře (8)
Vařila jsem několik hodin, pak ještě dusila na omáčkovém základu, ale nějak to nebylo ono. Nevadila mi jiná struktura masa, ale jakási podchuť. Asi tak, jako někomu vadí třeba skopové. Omáčka jinak moc dobrá, špíčkem jsem nešetřila. Ale budu se raději držet běžných surovin. No, za pokus to stálo.
Jelikož nemám papiňák, zkusila bych to dělat podle popisu v troubě. Jen mám dotaz: nešlo by to srdíčko dát do trouby už pokrájené na plátky? Aspoň by to tak dlouho netrvalo.