Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 650 kJ / 1 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,48 g |
Tuky | 55,65 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 187 mg |
Sodík | 2,32 g |
Sůl | 6,05 g |
Sacharidy | 92,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Lr
Moje poznámka
Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5Lr
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 3 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
listový špenát,
smetanové brambory,
špenátové brambory,
listový špenát recept,
zapečené smetanové brambory,
zapeceny spenat,
listový špenát recepty,
špenátové brambory se smetanou,
smetanové brambory recept,
zapékané brambory se špenátem,
příprava listového špenátu,
recepty s listovým špenátem,
listovy špenat s bramborem,
špenát listový,
recepty z listového špenátu,
zapečené brambory na smetaně,
zapečené bramborové noky se špenátem,
zapečený špenát s bramborem,
listový špenát příprava,
jak upravit listový špenát
Suroviny:
brambory,
špenát listový,
smetana 12%,
sýr niva,
sýr eidam,
česnek granulovaný,
pepř,
sůl,
máslo
Komentáře (11)
Mirčo, nahradit nivu brynzou určitě jde, záleží na individuálních chutích. Většinou nejsem zastáncem ortodoxně dodržovaných receptů, myslím, že si je každý může upravit podle svého. Na druhou stranu některé recepty je potřeba dodržet, kvůli dosažení té správné, původní chuti. Ale není to tento případ...
Ještě dodatek: recept je v podstatě dílem mého syna, tahle nějak si to nadiktoval a já jsem to jen realizovala podle jeho přání. Chtěl, abych tam zapekla i plátky rajčat, ale rajčata se mi tam moc nehodila, tak jsem mu je k tomu přiložila syrová.