Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 740 kJ / 2 089 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 7,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 515,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mrkvovo-pomerančový džus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gV5
Moje poznámka
Mrkvovo-pomerančový džus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0gV5
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 16 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 16 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 16 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 4 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 6 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 7 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 7 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 8 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 8 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 9 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
domácí džus,
domácí juice,
celerový džus,
mrkvový juice,
domácí celerový džus,
výroba celerového džusu,
domácí džusy,
pomerančový juice,
výroba domácího celerového džusu,
recept na domácí džus,
domácí pomerancovy juice,
recept domácí celerový džus,
domaci vyroba pomerančoveho džusu,
džús recept,
domácí výroba celerového džusu,
domácí džus recept,
domácí jablkový džus,
mrkvovopomerančový džus,
recept na džus,
výroba džusů
Suroviny:
pomeranče,
mrkev,
kyselina citronová,
cukr,
voda
Komentáře (8)
Jo a méně vody - 3 litry cca.