Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 808 kJ / 2 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,36 g |
Tuky | 178,19 g |
Vláknina | 24,81 g |
Cholesterol | 705 mg |
Sodík | 2,47 g |
Sůl | 6,10 g |
Sacharidy | 46,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3wG
Moje poznámka
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M3wG
Nejnovější recepty
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Cukeťák
Přidáno před 19 hodinami
Korejský salát z okurek
Přidáno 17. 7. 2025 14:06:48
Tortilly z přebytkového kvásku
Přidáno 17. 7. 2025 12:21:38
Kuřecí kousky v domácí Sweet chilli omáčce
Přidáno 17. 7. 2025 07:54:17
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňková marmeláda
MarcelaPa před 6 hodinami
Kure pecene
raelggg před 7 hodinami
Jablečná bábovka
stepankovasarka před 7 hodinami
Tortilly z přebytkového kvásku
kucharicek14 před 8 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
mariannamahrik před 9 hodinami
Cuketový perník
ZuzkaBob před 10 hodinami
Těstoviny se sýrovou omáčkou s houbami
lukasek.sarka.ladik před 12 hodinami
Panenkové medailonky dušené na špeku a cibuli
Debackey před 13 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Terrana před 14 hodinami
Koprová polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty z hovězí kližky
Suroviny:
kližka hovězí,
vývar hovězí,
víno červené,
slanina,
sádlo,
máslo,
olej,
cibule,
mrkev,
žampióny,
česnek,
protlak rajčatový,
cibule šalotka,
bobkový list,
tymián čerstvý,
sůl,
pepř
Komentáře (14)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Ba ne, takovou kuchařskou zhovadilost bych si nedovolil prezentovat jako radu
No, ale mám odzkoušeno ještě jednu věc stran té tlusté blány: v případě podezření na její budoucí nepoživatelnost ji nechám vcelku a přihodím ji k masu (a vyhodím ji až posléze).
Ale mé postupy berte s rozvahou...
Takže s nimi zcela souhlasím.
Když bud chtít "čisté" maso koupím jiný kus zvířete...
Kdysi, z čiré lenosti, jsem kližku neodblanil a vůbec jsem se s ní moc nepáral...
Tepelnou úpravou se šlašky ztratí, šlachy povolí, úpony zgelovatí a sós více želíruje a celkově je plnější
A od těch dob se s kližkou moc nemaluju...
No, na rozdíl od Písně práce je LENOST matka pokroku, že