Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 384 kJ / 1 765 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,49 g |
Tuky | 113,44 g |
Vláknina | 16,53 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,17 g |
Sacharidy | 43,61 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hradecké dušené plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PY
Moje poznámka
Hradecké dušené plecko
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o8PY
Nejnovější recepty
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné kůže
Lahvacek před 14 minutami
Medovník originál
AndreaMachacova před 8 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 12 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 14 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 15 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 15 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 16 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 18 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 19 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 19 hodinami
Tématické fráze:
dušené plecko,
co uvařit z plecka,
výborné recepty z plecka,
plecko,
co uvařit z vepřového plecka,
plecko recepty,
plecko recept,
co uvařit z vepřové plece,
plecko dusene,
plecko dusene na stave,
vepřová plec co uvařit,
co uvařit s plecka,
dušené vepřové plecko,
minutka z plecka,
plecko na celeru,
plecko po bratislavsku,
plecko na štavě,
recept plecko na šťávě,
co uvarit z plece,
recepty na dusene plecko
Suroviny:
plecko vepřové,
cibule,
slanina,
mrkev,
celer,
okurky sterilované,
šťáva rajčatová,
mouka hladká,
mléko,
smetana zakysaná,
olej,
sůl
Komentáře (18)
Prekvapila ma Vaša poznámka "je to dost pikantní!"
Môžete uviesť z akej ingrediencie, keď v ingredienciách Vami uvedených nie je absolútne nič, čo by mohlo urobiť jedlo pikantným. Dôvod nie je kritika receptu, ale záujem vytvoriť jedlo, ktoré by mohlo byť pikantné, pretože máme veľmi radi také jedlá. Iste je jednoduché pridať Valentínu, Harissu atď. Napriek tomu by som bol rád, keby ste to objasnila. Je možné, že nejaká Vami použitá ingrediencia (pikantní) v zozname chýba?
Ďakujem