Pečený srnčí hřbet
Na podzim v období lovecké sezony je k mání ta nejčerstvější zvěřina. Dopřejte si i vy výjimečný chuťový zážitek! Kromě toho, že je zvěřina zdravá, je navíc velmi chutná. Podle tohoto podrobného návodu jí zajisté snadno připravíte.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 223 kJ / 1 726 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,24 g |
Tuky | 69,98 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 462 mg |
Sodík | 783 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 27,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jvq
Moje poznámka
Pečený srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1Jvq
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 4 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 4 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 5 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 22 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno 7. 7. 2025 12:21
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 20 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 1 hodinou
Polévka s kapáním
Kajkajak před 1 hodinou
Domácí sekaná
MarLen88 před 1 hodinou
Bublanina
kamila.silhanova před 1 hodinou
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 2 hodinami
Poctivá květáková polévka
janatka před 2 hodinami
Česnekový dresink
Nadja před 2 hodinami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 2 hodinami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 3 hodinami
Suroviny:
hřbet srnčí,
olej olivový,
šťáva citronová,
jalovčinky,
koření hřebíček,
petrželka,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
máslo,
víno červené,
vývar masový,
cibule šalotka,
mrkev,
smetana zakysaná
Komentáře (8)
Čta suroviny a postup jsem si říkal totéž, tedy skoro totéž - nyní více než často používám chuťově bezpohlavní
No domnívám se, že EVOO je uveden spíše z důvodu nějakým způsobem ozvláštnit běžný rcp
Ááá nééébo se jiného oleje nedostávalo, že
Mimochodem - "svíčková" ze srnčího je fakt "gastroporno", kdo nezkusil tak se šidí o úžasný zážitek....