Špagety al pomodoro
Pasta al pomodoro je klasické italské jídlo z těstovin, rajčat, olivového oleje a bazalky. Vyzkoušejte ho připravit podle tohoto receptu a jistě si toto svěží a jednoduché jídlo oblíbíte.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 486 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,12 g |
Tuky | 15,75 g |
Vláknina | 15,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 24 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 177,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety al pomodoro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA4p
Moje poznámka
Špagety al pomodoro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rA4p
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 6 minutami
Minimuffinky
Přidáno před 11 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 16 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 9 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 10 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 11 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 11 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 12 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 12 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 12 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 12 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 14 hodinami
Suroviny:
těstoviny špagety,
rajče,
česnek,
cibule šalotka,
rajče loupané,
víno bílé suché,
olej olivový,
vývar zeleninový,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (19)
casino: Ano máte pravdu že rajčata dělám převážně v konvektomatu, ale když se dělá menší porce jen se dá ohřát voda, která neprojde varem a rajčata se do ní vloží, doma chápu že někdo máš čas stát a sporáku a počítat, ale já přitom dělám dalších několik věcí a nemám čas u toho stát a na chuti to nic nemění, já v tomhle nevidím zase tak zásadní problém, jak oloupat rajčata, do receptu jsem to napsal jak postupuji já, pokud někdo postupuje jinak při loupaní rajčat, určitě to může dělat podle sebe.
Ba ne, to není "navážení"
To je kolektivní snaha o vybroušení receptu k dokonalosti...
Chefko:
OHŘÁT?
No, asi loupete rajčata už pouze přes konvektomat
https://www.youtube.com/watch?v=-n8Ems3ZhDY
V pripade omacky ciste rajcatove na testoviny, jsem nikdy neslysela a ani neochutnala, dela se co nejjednodussi.
Kdyby v zakladu rajcatove omacky bylo sffritto - tedy osmazena cibule, mrkev, rapikaty celer - bile vino by se mozna hodilo . . . .
Mluvim o dvou rajcatech, protoze mame-li jich vice, delame postupne, protoze ta posledni by byla uz rozvarena.
Chefko:
V podstatě je to prkotina..., o nic nejde a někdo z nás se mohl přehlédnout..., ale možná bude dobré vědět pro příště, že moderátorky jsou schopné na vyžádání dohledat časovou posloupnost postupných úprav receptu
No, stát se to může
Edit:
Chefko:
Máte, ale původně tam nebyla