Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špagety pomodoro

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

21. 8. 2016 11:38

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie417 kJ / 100 kcal
Bílkoviny3,00 g
Tuky0,54 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

30. 6. 2018 14:10

No, mi to s tím nečtením receptů přijde trochu jako ten hostinskej co si otevřel Hospodu na mýtince a vadilo mu, že mu tam choděj lidi...:-D

magdalenka magdalenka

30. 6. 2018 13:26

Iba poznámka k vašim slovám"cathleen: Ano, Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, ...atď":Moderátorky majú takpovediac v pracovnej náplni čítať recepty (medzi iným).

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 6. 2018 13:26

Dominik22: já na těch radách nevidím nic nenormálního. Možná hledáš mezi řádky, co není?

Dominik22 Dominik22

30. 6. 2018 13:16

cathleen: To opravdu nevím, že Bofinka žije v Itálii. A na mém postoji to nic nemění i kdyby žila kdekoliv jinde na světě, komentáře a rady jdou napsat normálně. :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 6. 2018 12:56

Vy jste tady jak kafemlýnek :-D

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 6. 2018 12:55

Dominik22: asi to nevíš, ale bofinka žije téměž celý svůj život v Itálii, takže tamní kuchyni má v malíčku :-D a její rady lapám (nejen já tady) s radostí, kuchařskou pokorou a vděkem.

Dominik22 Dominik22

30. 6. 2018 12:48

cathleen: Ano, Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, nebo vařit. Nikomu nezakazuji přidávat rozumné komentáře. A ne vykřikovat, že rajčata nemají být ve vodě 7-10 minut a že neexistuje žádné mačkání rajčat ve vývaru. Pokud to daná osoba nedělá neznamená že to, tak není nebo to neexistuje. Kdyby ten člověk napsal "Já to dělám takhle a takhle, dám tam toho tolik a tolik, nechám to tam tak dlouho". Potom to beru jako připomínky, ale když mi se pod recept někdo začne psát že něco neexistuje a že žádných 7-10 minut. Takhle ten recept dělám já, pokud ho někdo dělá jinak, rád se dozvím jak, ale normálně a ne tak, že mi začne psát že něco neexistuje, nebo se to tak nedělá.

hosta hosta

30. 6. 2018 12:46

Dominik22: no - jak se spařují rajčata vědí asi i méně zkušení autoři, než ty, když jsi profesí kuchař, vědí i to, že se předem nařezávají do kříže:-). Pokud je to pro tebe informace nová, měl bys za ni být vděčný - jako za jakékoliv upřesnění či doplnění či zkušenosti, které se k receptu (a myslím receptu kohokoliv) objeví. Proto se sem recepty dávají, aby měl kdokoliv možnost se k nim vyjádřit - pochválit, pohanět, přidat zkušenosti atd. V této "kuchyni" šéfem nejsi - pokud jsi;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 6. 2018 12:37

Dominik22: oprav mě, jestli se mýlím, ale....komentáře čtu celkem pravidelně, ty tu máš zatím pouze 9 receptů, více komentuješ až v poslední době a právě v té poslední době od tebe v kratičké době už podruhé čtu " Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, nebo vařit" - to není odhánění?
Pokud se mi recept nelíbí, přejdu ho, většinou mlčky. Mohu-li k němu něco dodat, napíšu to - od toho komentáře jsou. A pak se dočtu tuhle tvoji větu?
P. S. Komentujeme v poslední době, protože se tu prostě objevily nové komentáře....nehledej něco, co není. A nepleť sem křenovou, na tu už dávno nemyslím.

Dominik22 Dominik22

30. 6. 2018 12:32

cathleen: Vidím, že tady vážně nemá cenu na něco reagovat. Protože se pokaždé objeví člověk, co hned strašně začne vyvádět, jak všechny odháním a jak bych měl být za radu vděčný. Bofinka napsala svůj názor, já jsem napsal svůj názor od toho, tady ty komentáře jsou. A pokud se mi recept nelíbí, tak odejdu ze stránky a nemusím tady vyvolávat nějaké trapné hádky, protože Bofinka moc dobře věděla, že zareaguji. Stejně je to vše jen kvůli křenové omáčce. Za 2 roky co tady ten recept je si ho ani jedna z Vás nevšimla a na jednou, teď zázrakem ho budou všichni komentovat a upravovat a říkat co je tam špatně. Vážně mě akorát bavíte dámy :-D

cathleen cathleen (moderátorka)

30. 6. 2018 12:23

Dominik22: :omg:
Každý z nás tady je za jakoukoliv radu vděčný. Buď ji využije sám nebo ji rád využije někdo jiný, kdo na recept nakoukne. Pokud míníš všechny ostatní, kdo mají k receptu připomínku, od něj odhánět, dávej si recepty na svůj blog, ne takhle veřejně.

Dominik22 Dominik22

30. 6. 2018 12:12

bofinka: Pokud tak špagety děláte, tak dělejte dál. A já si je budu dělat podle sebe. Jestli se Vám recept nelíbí nikdo Vás nenutí si ho číst, nebo vařit :-) A ta doba těch rajčat bude taky v tom že vy je dáváte do vroucí vody 20-30 vteřin, ale já je dávám do jen do horké vody a to chvilku trvá, než se dají rajčata loupat.

bofinka

27. 6. 2018 21:17

bofinka

27. 6. 2018 21:07

Rajcata oloupame tak, ze je nejprve narizneme do krizku, vlozime do vrouci vody max. tak na 20 - 30 vterin a okamzite zchladime. V opacnem pripade nam na slupce zustane velke mnozstvi duziny (zadnych 7 - 10', jak uvadis Ty). Pokrajime je na libovolne velke kousky, muzeme zbavit i seminek a vlozime do rozehrate panve s olejem a cesnekem. Zadne vareni celych rajcat ve vyvaru a nasledne "mackani" neexistuje :-O
Tady mas odkaz www.youtube.com/watch? , zacatek muzes preskocit, vlastni recept zacina po 2' 23''

zizala zizala (moderátorka)

26. 6. 2018 17:58

Italové uvařené těstoviny promíchají s omáčkou a až pak teprve servírují.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomodoro omáčka pomodoro pomodoro recept spagetti pomodoro pomodore recept na pomodoro pomodor spagery pomodoro spaghetti pomodoro špagety promodoro špagety pomodro pomodoro omáčka špagety pomidoro recept špagety pomidoro pomodro spagety momodoro špagety omáčka pomodoro recept co je pomodoro xšpagety pomodoro

Suroviny: česnek, rajče, sůl, pepř, bazalka čerstvá, parmazán, olej olivový, vývar zeleninový

TopRecepty.cz

Špagety pomodoro

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KVAG