Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 840 kJ / 1 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,19 g |
Tuky | 42,96 g |
Vláknina | 5,71 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 44,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrJ6
Moje poznámka
Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrJ6
Nejnovější recepty
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 5 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 10 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 18 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Jarda1972 před 10 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
Skogfiolens před 40 minutami
Cuketová buchta
miryg13 před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Veronikalll před 2 hodinami
Thajské curry
Trol60 před 3 hodinami
Cibulová polévka s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Fitulka před 5 hodinami
"Škvarková" pomazánka z pohanky
janatka před 6 hodinami
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 6 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl mořská,
cibule šalotka,
česnek,
kmín celý,
olej,
škrob,
pivo černé
Komentáře (5)
...tedy až na ten škrob, že
Nééé že by mi vadil jako takový..., občas (především v "číně") ho také používám
Ale zde popsaný způsob zdá se mi býti poněkud podivným: "... a za neustálého míchání přidáme škrob a metličkou zahustíme. (Škrob má tendenci jednak dělat hrudky,..."
No, bodejť by nedělal hrudky
Není přece nic jednoduššího než škrob rozmíchat (rozqedlat, protřepat v zavařovačce s deklem) v troše S T U D E N É
Já mám k pečení pečeně tak trochu respekt, vysušit ji není velký problém... ale tady včetně zatáhnutí na pánvi a konečného vydýchání ve vypnuté troubě se mi recept líbí