Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 840 kJ / 1 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 185,19 g |
Tuky | 42,96 g |
Vláknina | 5,71 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 44,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrJ6
Moje poznámka
Skutečně pečená vepřová pečeně na černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrJ6
Nejnovější recepty
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 21 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 23 hodinami
Chilli cukety
Přidáno 21. 6. 2025 12:00
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno 21. 6. 2025 10:12
Piškotová bublanina míchaným ovocem
Přidáno 20. 6. 2025 21:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 24 minutami
Segedínský guláš v papiňáku
radbastim před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
LukyRi před 1 hodinou
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku podle Čiriny
Valis před 2 hodinami
Kuře na paprice s hráškem
jbila před 3 hodinami
Kuřecí nudlová polévka
Dudycha před 3 hodinami
Pečená mrkev
Lucie1001 před 3 hodinami
Drobenka na koláč
komi.michal před 4 hodinami
Koprová omáčka
Bigharvik před 4 hodinami
Pečený králík podle babičky
janda74 před 4 hodinami
Suroviny:
pečeně vepřová,
sůl mořská,
cibule šalotka,
česnek,
kmín celý,
olej,
škrob,
pivo černé
Komentáře (5)
...tedy až na ten škrob, že
Nééé že by mi vadil jako takový..., občas (především v "číně") ho také používám
Ale zde popsaný způsob zdá se mi býti poněkud podivným: "... a za neustálého míchání přidáme škrob a metličkou zahustíme. (Škrob má tendenci jednak dělat hrudky,..."
No, bodejť by nedělal hrudky
Není přece nic jednoduššího než škrob rozmíchat (rozqedlat, protřepat v zavařovačce s deklem) v troše S T U D E N É
Já mám k pečení pečeně tak trochu respekt, vysušit ji není velký problém... ale tady včetně zatáhnutí na pánvi a konečného vydýchání ve vypnuté troubě se mi recept líbí