Suroviny
Porce: nejméně 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,29 g |
Tuky | 73,10 g |
Vláknina | 19,69 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 99,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Moje poznámka
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Nejnovější recepty
Řecký salát z okurek
Přidáno před 4 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 9 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno 20. 7. 2025 13:47:07
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno 20. 7. 2025 11:00:02
Letní dort s tvarohem
Přidáno 20. 7. 2025 10:28:25
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový guláš na špeku s houbami
Krajanekcestovatel před 37 minutami
Rajská polévka II.
Kajkajak před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
veronika_straka před 2 hodinami
Budapešťská pomazánka
83spacir před 2 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
ricci před 3 hodinami
Francouzské řízečky
parisn8 před 3 hodinami
Třešňový sirup
Libotovska před 5 hodinami
Opilá pomazánka Vlasty Buriana
Horyna77 před 5 hodinami
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 14 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 16 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej,
maso kuřecí,
zelí bílé,
brambory,
zelenina kořenová,
protlak rajčatový,
kmín drcený,
pepř celý,
bobkový list,
koření hřebíček,
řepa červená,
hrášek sterilovaný,
cukr,
česnek,
klobása,
ocet,
smetana kysaná
Komentáře (11)
Dobré bude určitě oboje- jen v tom receptu ani chuťově ani vůbec nechápu ten sterilovaný hrášek...
Nic proti rcp
Vždy mě ale pobaví, když autor chválí vlastní výtvor, byť by byl nastotisíckrát výborný
Kdo asi by vařil cosi co nestojí za psí štěk?
No, každá liška chválí svůj ocas, že
To jsou dvě naprosto rozdílné chutě....a dva rozdílné recepty....
"Větší rajčatový protlak" ? to je kolik g? Kolik vývaru? 10 g cukru? Proč zrovna 10 g bez udání množství octa?
Zkušená kuchařka "taktrochuboršč" uvaří i bez receptu a nezkušená se v tomhle receptu ztratí ....