Suroviny
Porce: nejméně 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 248 kJ / 1 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,29 g |
Tuky | 73,10 g |
Vláknina | 19,69 g |
Cholesterol | 307 mg |
Sodík | 1,40 g |
Sůl | 3,27 g |
Sacharidy | 99,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Moje poznámka
Trochu dietnější zeleninový boršč s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pyE1
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 11 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 19 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 21 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bublanina
Pechova.veronika84 před 6 minutami
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 7 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 11 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 13 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 13 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 13 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 14 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 16 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 18 hodinami
Suroviny:
cibule,
olej,
maso kuřecí,
zelí bílé,
brambory,
zelenina kořenová,
protlak rajčatový,
kmín drcený,
pepř celý,
bobkový list,
koření hřebíček,
řepa červená,
hrášek sterilovaný,
cukr,
česnek,
klobása,
ocet,
smetana kysaná
Komentáře (11)
Dobré bude určitě oboje- jen v tom receptu ani chuťově ani vůbec nechápu ten sterilovaný hrášek...
Nic proti rcp
Vždy mě ale pobaví, když autor chválí vlastní výtvor, byť by byl nastotisíckrát výborný
Kdo asi by vařil cosi co nestojí za psí štěk?
No, každá liška chválí svůj ocas, že
To jsou dvě naprosto rozdílné chutě....a dva rozdílné recepty....
"Větší rajčatový protlak" ? to je kolik g? Kolik vývaru? 10 g cukru? Proč zrovna 10 g bez udání množství octa?
Zkušená kuchařka "taktrochuboršč" uvaří i bez receptu a nezkušená se v tomhle receptu ztratí ....