Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 046 kJ / 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,61 g |
Tuky | 4,34 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 31,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amqz
Moje poznámka
Žampionový salát s cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Amqz
Nejnovější recepty
Řízky z pýchavky
Přidáno před 6 minutami
Kuřecí kousky se zeleninou a smaženými nudlemi
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omeleta
Přidáno před 23 hodinami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
Přidáno 4. 8. 2025 07:24:33
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno 3. 8. 2025 16:17:56
Placičky z podmáslí
Přidáno 3. 8. 2025 13:46:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ohavečské brambory
Dycky před 31 minutami
Fazolová kyselá polévka
Fitulka před 2 hodinami
Jihočeská kulajda
Sahula před 4 hodinami
Pikantní cuketová pomazánka na topinky
Zabulienka před 4 hodinami
Pražský koláč podle ČSN
zdenka81 před 5 hodinami
Povidla
jana.smajclova před 6 hodinami
Švestková povidla
MAMA9903 před 11 hodinami
Masová bulharka
Kajkajak před 12 hodinami
Bramboračka
ZdeKy před 14 hodinami
Tématické fráze:
žampionový salát z čerstvých hub,
žampionový salát,
salát ze sterilovaných žampionů,
sterilované žampiony recept,
žampionový salát recept,
žampionový salát s majonézou,
žampionový salát ze sterilovaných žampionů,
žampionový salát z čerstvých žampionů,
sterilovaný žampionový salát recept,
sterilované žampiony recepty,
žampionový salát sterilovaný,
žampionovy salat recepty,
žampionový salat z konzervy,
žampionové saláty,
salám s cibulí,
sterilovaný žampionový salát,
žampionový salát z čerstvých,
co ze sterilovanych zampionu,
salat zampionovy,
salaty recepty
Suroviny:
žampiony sterilované,
olej olivový,
cibule,
pórek,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř
Komentáře (3)