Slezské kysané zelí
Zelí, jako příloha, má mnoho různých způsobů přípravy a chutí. V tomto receptu se můžete inspirovat a připravit podle něj zelí podušené s kmínem. Smícháme jej s osmaženým bůčkem a zahustíme bramborou. Tak už jen knedlík a maso.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,06 g |
Tuky | 23,50 g |
Vláknina | 18,52 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 4,65 g |
Sůl | 11,50 g |
Sacharidy | 36,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Moje poznámka
Slezské kysané zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5gAq
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 1 hodinou
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 15 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 15 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Fitulka před 18 minutami
Tvarohová náplň (nádivka)
hortenzie před 1 hodinou
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 2 hodinami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 2 hodinami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 10 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 10 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 12 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 13 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 14 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 14 hodinami
Tématické fráze:
jak uvařit dobré kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
jak upravit kysané zelí,
kysané zelí,
pokrmy z kysaného zelí,
pokrmy z kysaného zelí recepty,
slezské kyselé zelí,
kysané zelí recepty,
teplé kysané zelí,
slezke zeli,
jak upravit kysané zelí recepty,
recept na kysané zelí bez mouky,
pokrmy ze zelí,
pokrmy se zelím,
jak spravne uvařit zeli,
jsk upravit kysaní zelí,
jak správně uvařit kysané zelí,
kysané zelí teplé,
prave moravske zeli,
nálev na kysané zelí
Suroviny:
zelí kysané,
bůček uzený,
kmín celý,
cibule,
mouka hladká,
brambory,
sůl,
ocet,
sádlo
Komentáře (14)
no toto:omg: v tuhle hodinu:omg: prosila bych do polévkové mísy, k tomu půl řádku vařených brambor, lžíci...mám taky vzdáleně kořeny v tom kraji...já z té představy neusnu...mňam...