Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 209 kJ / 5 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,90 g |
Tuky | 169,99 g |
Vláknina | 35,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,33 g |
Sůl | 15,75 g |
Sacharidy | 747,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Karlovarské rohlíky s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5rJv
Moje poznámka
Karlovarské rohlíky s omládkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5rJv
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 4 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 20 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno 2. 9. 2025 16:28:03
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Mistrova před 20 minutami
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 1 hodinou
Drobenková buchta se švestkami
anna.s před 1 hodinou
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 3 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 4 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 4 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 4 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 5 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 6 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 6 hodinami
Tématické fráze:
rohlíky s omládkem,
karlovarský rohlík recept,
karlovarský rohlík,
receptura na rohlíky,
dubcekovske rohliky,
pečivo s omládkem,
recept na karlovarské rohlíky,
recept na karlovarský rohlík,
dubcekovske rohlíčky,
recepty s omládkem,
domácí rohlíky s omladkem,
testo s omladkem,
receptury karlovarských jídel,
nej recept karlovarský rohlíky,
podmáslový chléb s omládkem,
jak se dělá omládek,
dubčekovské rožky recept,
rohlik s omladkem,
karlovarsky rohlik recepty,
karlovarské rohlíky recept
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí,
sladěnka,
cukr,
sůl,
margarín,
rohlík
Komentáře (23)
Tady je o sladěnce, můžete ji zkusit nahradit včelím medem http://www.pekarnomanie.cz/sladove-vytazky-sladenk...
Omládek se v pekárnách používal hodně dříve, dnes ho nahrazují tzv. zlepšující přípravky. Těsto s omládkem lépe kyne, pečivo s ním je větší, chutnější i trvanlivější.