Rychlé hovězí plátky s udon nudlemi
Šťavnaté hovězí plátky s udon nudlemi, doplněné restovanou barevnou zeleninou s nádechem Asie. Skvělých výsledků dosáhnete použitím wok pánve a metodou stir-fry, která je pro asijskou kuchyni typická.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 167 kJ / 518 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,62 g |
| Tuky | 25,83 g |
| Vláknina | 4,07 g |
| Cholesterol | 118 mg |
| Sodík | 1,80 g |
| Sůl | 4,25 g |
| Sacharidy | 10,48 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé hovězí plátky s udon nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dy8A
Moje poznámka
Rychlé hovězí plátky s udon nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dy8A
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 3 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 18 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 21 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 40 minutami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 1 hodinou
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 1 hodinou
Vánočka III
Marcela.Ma. před 3 hodinami
Kapří hranolky
loing před 12 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 12 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 13 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 13 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 13 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
mrkev,
cuketa,
cibulka jarní,
zázvor,
česnek,
bambusové výhonky,
olej,
sojová omáčka světlá,
omáčka sojová tmavá,
vývar masový,
škrob,
pepř mletý,
chilli paprika čerstvá,
nudle
Komentáře (13)
No, možná tak pro piraně
No, když už se oháníte asijskými recepty, tak se jich držte
Podle postupu, tedy délky tepelné úpravy, to UŽ nebude měkké, ale ani to JEŠTĚ nebude měkké
Napřed jsem vám dal palec hore, protože s rychlou hovězinou mívám podobné problémy
Posléze jsem si rcp několikrát přečetl a soudím, že klíčová je věta "maso nakrájené na plátky velikosti soust,"
A proč?
No přece proto, že aby se to nemuselo kousat, že
Ale já se s hovězím masem v minutkove úpravě nějak míjím....proste to neumím