Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 737 kJ / 654 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,13 g |
| Tuky | 2,31 g |
| Vláknina | 26,49 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,11 g |
| Sůl | 5,18 g |
| Sacharidy | 129,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový vývar s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QoO7
Moje poznámka
Zeleninový vývar s rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QoO7
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 11 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 17 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 6 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 6 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 6 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 6 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 7 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 8 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 8 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 9 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
česnek,
bobkový list,
koření nové koření,
sůl,
libeček čerstvý,
koriandr čerstvý,
koření polévkové,
nať celerová,
pórek,
voda,
vývar masový,
mrkev,
petržel,
rýže
Komentáře (15)
Leč položme se na otázku zda za vším nevězí onen zlořečený COVID-19 a ztráta chuti (doufejme že přechodná)
***
Na velikosti záleží...
Udává se, že 1 porce polévky je 0,33 litru
1,5 L vody (skoro 5 porcí), 4 bobkové listy,10 kuliček nového koření,
Domnívám se, že 2ks nového koření, ale především skoro 1 bobek
No, samozřejmě lze tvrdit, že kuličky byly velikosti pepře a listí bylo také jakési nedomrlé
Já spíš nechápu smysl toho polevkoveho koření, když tam všechno už je...libecek atd.
Zkusila jste už někdy rozkousat nové koření ?
Zkusila jste už někdy rozkousat pepř?
Promiňte, ale některé vaše rcp mi připadají jako by je tvořil počítač: nakrmí se surovinami a on už cosi sám uklohní...
"Divoké koření" je terminus technicus a význam si snadno vygůůůglíte, že
Ten pepř už poodhalila Simona Skolakova:
...a pepř patrně není oblíben, že